Ski-Pro® Services

Text Box: Lectiile de ski se adreseaza tuturor celor ce vin pentru prima data in contact cu acest sport (mod de petrecere a timpului liber), dar si celor mai experimentati. De la incepatori la avansati, de la 3 la 90 ani, lectiile de ski sunt benefice pentru orice doritor.
Ski Pro ofera lectii de ski atat la nivel individual, cat si la nivel de grup, predarea putand fi facuta in limbile romana sau engleza, adresandu-se tuturor vorbitorilor acestor limbi si celor ce doresc sa exerseze o limba straina (la ski). Limba engleza specifica este stapanita la un nivel avansat, Ski Pro fiind atestat in predarea skiului in SUA, avand si experienta in aceasta tara.
Lectiile de ski sunt disponibile la PREDEAL in regim full-time, pentru orice perioada a iernii si pentru orice durata (o ora sau mai multe, o zi sau mai multe), dar si la Poiana Brasov sau Sinaia, in conditiile contractarii serviciilor pentru minim o zi intreaga. Programati serviciile dorite din timp, verificand cu instructorul de ski disponibilitatea serviciilor pentru pentru data,  perioada si locatia dorita.

Lectii de ski

Text Box: Ca orice lucru, starea fizica a echipamentului de ski trebuie intretinuta in cele mai bune conditii pentru a putea fi utilizata la parametrii maximi (adevarata valoare) si verificata din punct de vedere al sigurantei minim o data pe an, in functie si de utilizare, mediu de stocare, etc.
De starea echipamentului de ski depinde in mod direct si eficienta invatarii /perfectionarii dumneavoastra, a punerii in practica a cunostintelor deja acumulate, atat alaturi de instructorul de ski, cat si fara acesta.
Skiurile trebuie sa fie ceruite constant (foarte des) si ascutite o data la 2-3 saptamani, in cazul skiorilor de weekend, sau mai des in cazul folosirii frecvente sau /si pe teren mai dur, inghetat.
In cazul deteriorarii starii talpii skiurilor sau /si a canturilor din diverse motive (depozitare, vechime, lovituri de pietre, “ski” pe suprafete cu acoperire superficiala de zapada sau chiar fara, etc.), apelati imediat la servicii de service si tuning, pentru a remedia urgent problemele aparute, acestea afectand substantial calitatea experientei pe skiuri si siguranta dumneavoastra.

Service si tuning

Text Box: Consilierea tehnica se refera atat la cunostintele teoretice si practice legate de ski, cat si la alegerea echipamentului potrivit, lucru essential ce trebuie sa tina cont de corelarea corecta a tuturor elementelor urmatoare: varsta, sex, statura (inaltime, greutate, marimea piciorului), conditie fizica, abilitati, mod de folosire si in ultimul rand, preferinte personale (firma, culori, design).
Datorita faptului ca magazinele (chiar si cele  specializate) sunt pline de “vanzatori” ce va pot spune multe “povesti” frumoase, “avizate”, apelarea la un profesionist adevarat (Ski Pro) va poate scuti de aruncarea banilor pe fereastra si va poate indruma in mod corect catre produsele adecvate pentru situatia dumneavoastra specifica, plecand de la nevoile de functionalitate pe care aceste produse trebuie sa le ofere.
De retinut: Cel mai scump echipament de ski nu este neaparat si cel mai potrivit, asa cum nu puteti merge cu o masina de Formula 1 pe drumurile din tara noastra, in traficul din Bucuresti, sau in conditii de iarna. Nici culoarea echipamentului nu poate ridica nivelul de cunostinte din domeniul skiului, nu va poate face sa invatati mai repede, nu va poate ajuta sa skiati mai bine, mai efficient, ba chiar este foarte probail (mai ales in cazul skiurilor si claparilor) ca sa fiti afectati negativ de un echipament prea performant pentru nivelul dumneavoastra.

Consiliere

Text Box: Recomandari, informatii, indrumare.

Ski Pro recomanda

Turism

© 2008-2015   Ski Pro.  All rights reserved.