Lectii de ski

Ski-ul este un sport ce se poate invata de la o varsta frageda si de care va puteti bucura din plin pana tarziu in viata.  Ceea ce ofera Ski Pro sunt lectii de ski specializate pe fiecare nivel de abilitate si personalizate pentru fiecare client sau grup de clienti. Fie ca sunteti pentru prima data pe skiuri, fie ca vreti sa evoluati sau vreti sa va perfectionati, se poate crea un program specific necesitatilor. Retineti ca si campionii mondiali au antrenori si chiar si instructorii de ski au nevoie de cursuri de perfectionare, deci nimeni nu este indeajuns de bun pentru a nu avea nevoie de instruire, cu atat mai mult amatorii. Nu va feriti, deci, de la a admite ca intotdeauna se poate si mai bine. Lectiile de ski nu sunt numai pentru “nestiutori”, ci si pentru skiorii avansati, cei ce pot skia oriunde pe munte. Lectiile de ski ajuta in final la eficientizarea experientei skiului si la marirea sigurantei pe skiuri, lucru care este, poate, cel mai important, alaturi de bucuria si distractia pe care le ofera acest sport.

Text Box: Tipuri de programe:
Lectii de ski private : 1-3 personae (sau familii de pana la 5 personae)
Lectii de ski, de grup : 4-7 persoane

Lectii de ski pentru incepatori (pentru prima data pe skiuri)
Lectii de ski pentru incepatori
Lectii de ski pentru intermediari
Lectii de ski pentru avansati
Lectii de ski pentru experti

                   Munciti mult pentru a putea veni la munte si pentru a va putea oferi dumneavoastra si familiei o experienta cat mai placuta si mai folositoare, asa ca nu ar trebui sa va multumiti decat cu ceea ce este mai bun in toate serviciile pe care le doriti. In ceea ce priveste experienta la ski, cea mai buna alegere este Ski Pro –cel mai bun instructor de ski. Siguranta, performanta, incredere, seriozitate, perfectionism—totul pentru pentru fiecare client in parte. Ski Pro: “when only the best is good enough” for you! Deci, nu va multumiti decat cu cel mai bun!

Detalii servicii

© 2008-2015   Ski Pro.  All rights reserved.

Lectii private vs. lectii de grup

 

                   Lectiile private sunt disponibile individual sau in grup restrains (1-3 persoane) si ofera cea mai rapida evolutie  / perfectionare, datorita faptului ca veti fi in centrul atentiei acordate de instructorul de ski, in timp ce dumneavoastra veti putea fi pe tot parcursul lectiei cat mai aproape de acesta, putand fi mai concentrat, nefiind perturbat(i) fizic, acustic si visual de alte persoane.  Lectiile pot fi adaptate mult mai bine cerintelor specifice, procesul de invatare fiind mult mai direct.

 

                   Lectiile de grup (4-7 personae) au, in primul rand,  avantajul tarifului mai redus, dar ofera si o atmosfera de echipa ce-i poate impulsiona pe membrii grupului chiar si prin competitie, prin imitarea colegilor, prin mai multa relaxare, prin joaca (in cazul copiilor), distractie. Trebuie mentionat insa ca invatarea / progresul este mai lent decat in cazul lectiilor private, atentia acordata de instructorul de ski fiecarui membru al grupului in parte fiind mai redusa, membrii echipei se pot perturba intre ei sau se pot imita intr-un mod gresit, unii componenti ai grupului pot fi uneori prea departe de instructor pentru a prelua eficient toate datele ce sunt transmise de acesta (fizic, verbal).

 

                   Nu trebuie neglijat faptul ca trebuie luat in calcul nivelul de pregatire /cunostinte /abilitati al fiecaruia, acestea trebuind sa fie aceleasi sau apropiate, in cazul cand mai mult de o persoana solicita o lectii (curs) de ski.

 

 

Text Box: 	Foarte important:   copiilor de pana la cel putin 4 ani, incepatori, este imperativ sa li se ofere de catre parinti (sau persoanele imputernicite ce-i au in grija) lectii private, particulare!!!
	Este recomandat ca toti practicantii acestui sport sa poarte casca de protectie (specifica activitatii), acest lucru fiind insa obligatoriu pentru copii!
	Verificati sa aveti asigurare medicala valabila pentru perioada petrecuta la munte, la fel cum este bine sa aveti asigurare pentru masina sau casa, chiar daca nu este de dorit sa fie nevoie de a o folosi. Cazaturile la ski fac parte din “peisaj” (distractie) in aceasta activitate, asa ca fiti pregatiti cu camera foto pentru imortaliza si astfel de situatii. 
	Verificati daca instructorul (monitorul) de ski este autorizat /certificat de catre o institutie profesionala specializata, pentru a va asigura primirea de lectii de calitate si siguranta la ski.
	Respectati decalogul skiorului, ce contine regulile de baza in ceea ce priveste comportamentul pe partiile de ski.

                   In functie de posibilitati, preferinte si conjunctura, puteti alege impreuna cu instructorul de ski sau (si) familia,  prietenii (colegii), varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra, din punct de vedere al tipului de lectie, modului de desfasurare si timpului alocat /necesar.